Tiesitkö, että meiltä voit myös vuokrata?

Varastossamme on useita pukuja ja päähineitä valmiina näyttämölle! Nouda vuokrapukusi toimitiloistamme tai sovi toimituksesta kanssamme. Vuokraaminen onnistuu helposti yhteydenottolomakkeella ja maksaminen tilisiirron kautta. Näet kaikki vuokra-asut sekä vuokrausohjeet scrollaamalla tätä sivua alaspäin.

Vuokrahinnasto

Huomaa: vuokra-asujen minimivuokra-aika on yksi (1) viikko (7 vrk) ja maksimivuokra-aika kuusi (6) viikkoa (42 vrk). Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskulut eivät sisälly palvelun hintaan (lähetys ja palautus). Hintaan sisältyvät asun huolto sekä säilytyspussin, alusasun ja mahdollisten asusteiden lainaaminen.

Vuokrahinnasto kaikille asuille: 65€/1 viikko. 95€/2 viikkoa. 2 viikon jälkeen +30€/viikko.

1 viikko
65
2 viikkoa
95

Vuokrapuvut


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai varaa aika sovitukseen


Miten vuokraaminen toimii?

Asun vuokraukseen sisältyy asun lisäksi säilytyspussi, aluspuku, asun huolto sekä asun toimitus ja palautus (Posti) kaikkialle Suomessa. Vuokra on myös mahdollista perua kahden päivän sisällä asun saapumisesta, jos asu ei ole sopivan kokoinen. Muistathan kuitenkin tarkistaa asun kokorajoitukset ennen vuokrausta ja mitata mainitut mitat myös itseltäsi, jotta turhilta peruutuksilta vältyttäisiin. Asu on peruutusturvaa varten sinetöity paperilapulla, jonka saa poistaa heti, kun tietää, että vuokraa ei tarvitse peruuttaa.

Ennen vuokrausta huomioi asussa mainitut kokorajoitukset. Lisätiedot sähköpostitse tutustudioborealis@gmail.com

Asun voi vuokrata 1-6 viikoksi. Suosittelemme kuitenkin vähintään kahden viikon vuokra-aikaa, sillä asuun kannattaa totutella hyvissä ajoin ennen lavalle menoa. Varsinkin pystytutut luovat omat haasteensa koordinaation (etenkin piruettien) ja tasapainon kanssa, jos ei ole ennen tanssinut tutu päällä. Asun vuokra-aikaa voidaan myös jatkaa kesken vuokrauksen, jos toinen asiakas ei ole varannut asua tuleville viikoille.

Jos asu on vapaana haluamanasi ajankohtana, voit vuokrata asun jopa kuukausia etukäteen. Asu lähetetään sinulle vasta haluamanasi ajankohtana. Voit vuokrata asun myös lyhyemmällä varoitusajalla, mutta hyvin kiireellisissä tilanteissa (muutama päivä etukäteen) kysy vuokrausmahdollisuutta ensin sähköpostitse osoitteesta tutustudioborealis@gmail.com.

Asujen vuokraus tapahtuu vuokrauslomakkeella.

Vuokrauslomake ei ole sitova, etkä maksa mitään ennen kuin vuokrauksesta on sovittu. Vuokrauksesta voidaan sopia myös sähköpostitse. Kun olet lähettänyt vuokrauslomakkeen, saamme siitä ilmoituksen sähköpostiimme. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiin maksuohjeilla ja asun käyttöön liittyvillä ohjeilla. Vuokran voi maksaa tilisiirtona, PayPalin kautta tai suoraan verkkokaupastamme.

Asu voidaan noutaa toimipisteestämme Helsingin Vuosaaresta tai se lähetetään sinulle 1-2 päivää ennen vuokrausajan alkua. Vuokrausaika alkaa, kun olet vastaanottanut asun. Vuokrausaika päättyy, kun palautat asun meille tai Postin toimipisteeseen. Näemme asun seurantakoodista, milloin asu on saapunut/palautettu. Asun palautus tapahtuu samassa pahvilaatikossa ja asun mukana toimitetulla Postin palautuskoodilla.


Vuokrauslomake


Tilaajan tiedot

Laskutustiedot (jos eri kuin tilaajan tiedot)

Vuokrausehdot