Vuokratessasi asun meiltä sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Ehdot ovat voimassa 27.02.2020 alkaen.


Palveluntarjoaja
Asuja vuokraa Tutu Studio Borealis avoin yhtiö, Y-tunnus 2808479-5.


Asiakas
Asun voi vuokrata Suomessa vakituisesti asuva yksityishenkilö tai Suomessa vakituisesti toimiva yritys tai yhteisö.

Palvelu

Palveluntarjoaja vuokraa omistamansa nimikkeen asiakkaan väliaikaiseen käyttöön, eli myy palvelun. Tämän vuoksi näissä vuokrausehdoissa sovelletaan palveluita koskevaa kuluttajansuojalakia.


Vuokra-aika
Vuokra-aika on 1-6 viikkoa (7-42 vrk). Vuokra-aika sovitaan asiakkaan kanssa vuokrauksen yhteydessä. Vuokra-aika alkaa, kun asu on saapunut postitse kotiin/Postin noutopisteeseen tai asu on noudettu toimipisteestämme. Vuokra-aika päättyy, kun asu on palautettu Postin palvelupisteelle tai toimipisteellemme. Postin saapumis- ja palautuspäivämäärän näemme lähetyksen seurantakoodin kautta.


Hinnat
Hinnat sisältävät vuokra-asun käyttöoikeuden ja siihen kuuluvien lisävarusteiden käyttöoikeuden ilmoitetuksi ajaksi, sekä vuokra-asun toimituksen ja palautuksen. Hinta määräytyy vuokrattavan tuotteen ja vuokra-ajan mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Toimitus
Vuokra-asun toimitus tapahtuu postitse tai noutamalla toimipisteeltämme Helsingistä. Toimituspalveluna käytetään Postin pakettilähetyksiä. Pakettilähetyksille ilmoitetaan seurantakoodi. Toimitusaikaa ei lasketa mukaan vuokra-aikaan. Toimitus on mahdollista Suomessa.


Asun kanssa matkustaminen ulkomaille
Asun kanssa saa matkustaa ulkomaille vain asun vuokrannut yksityishenkilö tai asun vuokrannutta yritystä/yhteisöä edustava henkilö. Asu tulee aina pakata lentokoneella matkustaessa käsimatkatavaroihin (tutun voi taittaa neljään osaan). Mikäli asu katoaa ulkomaanmatkalla, menetellään samoin kuin asun kadotessa Suomessa (ks. Ongelmatilanteet).


Ongelmatilanteet:

Mikäli sovittu vuokra-aika ylittyy:


Jos asu katoaa
8 viikon (56 vrk) jälkeen palauttamatta jäänyt asu todetaan kadonneeksi ja siitä tulee korvata ilmoitettu asukohtainen myyntiarvo kokonaisuudessaan. Vuokramaksua sekä myöhästymismaksua ei saa tällöin takaisin.


Jos asu vaurioituu
Vaurioituneesta asusta peritään vaurioasteen (0, A, B, C, D, E) mukainen maksu. Maksu määritellään seuraavasti:
0. Normaali kuluminen, ei vaadi maksua.
A. Lähes huomaamaton vaurio: 20€. Ei vaadi korjausta, mutta alentaa tuotteen arvoa.
B. Pieni vaurio: 50€. Vaatii 1-2h asun osien korjausta tai vaihtamista.
C. Keskisuuri vaurio: 100€. Vaatii yli 2h asun osien korjausta tai vaihtamista.
D. Suuri vaurio: 150€. Vaatii yli 5h asun osien korjausta tai vaihtamista.
E. Korjauskelvoton vaurio: ilmoitettu asukohtainen myyntiarvo kokonaisuudessaan.


Jos asu ei ole sopivan kokoinen
Jos tanssijan mitat ovat ilmoitettujen asukohtaisten kokorajoitusten sisällä ja asu on silti haittaavasti väärän kokoinen, vuokran peruminen on mahdollista. Vuokran voi perua, kun asu palautetaan postin palvelupisteeseen tai toimipisteeseemme kolmen (3) vuorokauden kuluessa vuokra-ajan alkamisesta. Vuokran perumisesta tulee aina ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen tutusuomi@gmail.com kahden (2) vuorokauden kuluessa vuokra-ajan alkamisesta. Asut on sinetöity paperilapulla ennen jokaista vuokrausta. Sinettiä ei saa irrottaa, jos vuokran haluaa perua. Perutun vuokran vuokraushinta hyvitetään kokonaisuudessaan, kun edellä mainitut ehdot täyttyvät.